Een paradijs voor natuurliefhebbers

01-tenten 02-tenten-in-bocht 03-plan-deau-2-new3 03-plan-deau-3 04-libelle-normaal 05-terrasse 06-rivier 07-wandelen 08-zonnig

Naturisten camping Mas de la Balma

carte home page

Een familiale naturistencamping in Zuid-Frankrijk waar het naturisme natuurlijk aanvoelt.

Naturistencamping Mas de la Balma ligt in de Oostelijke Pyreneeën. Het terrein ligt aan de voet van de 'legendarische' berg de Canigou op 350m boven zeeniveau. De grens met Spanje ligt op 40 minuten rijden. Naar een naturistenstrand aan de Middellandse zee is het vanuit de camping één uur rijden.
Hier, ver weg van de drukte en het lawaai van het leven in de steden, vindt u veel natuurschoon. Kleine bergriviertjes doorkruisen 62 hectare gemengd bos van eiken, kastanjes, essen, populieren, elzen en hazelaars. U kunt hier uren lang naturistische wandelen. Kinderen leren hier de natuur ontdekken en ervaren hoe ze zich daarin fantastisch kunnen vermaken. Voor de jongere kinderen lijkt de camping wel één grote speeltuin. Er is altijd wel een vriendje of vriendinnetje in de buurt om mee te spelen.

Voor alle natuurliefhebbers is Mas de la Balma een bron van inspiratie en ontspanning.

De sfeer op de camping wordt voor een groot deel gemaakt door de gasten. Op La Balma wordt spontaan met elkaar gepraat, gegeten, gefeest en genoten van het naturisme in een natuurlijke omgeving. Er komen naturisten met een grote variatie in leeftijden: jonge gezinnen, gezinnen met pubers, jong volwassenen en ouderen. Naast de grote diversiteit in leeftijden is er ook een grote variatie in nationaliteiten. Onze gasten komen uit Catalonië, Frankrijk, Nederland, België, Duitsland, Engeland en Italië.

De naturistencamping staat bekend om zijn gemoedelijke sfeer en rust.

La Balma is een paradijsje voor groot en klein. De 50 ruime staanplaatsen liggend op 3 hectare, versterken dit paradijselijke gevoel. Google maps laat goed zien hoe de camping tenmidden van de natuur ligt. De natuur is hier nog schoon en ook de schitterende sterrenhemels passen hierbij. Vergeet niet de Routebeschrijving te raadplegen voor u op reis gaat.

 

mark rachel

federation francaise naturisme logo Naurisme et terroir

Receptie

De Naturisten Mas de la Balma is in 2022 open van woensdag 1 juni tot zondag 4 september

Openingstijden receptie: 09:00 - 19:00 uur

mob reduite

Ontvangst van CAMPERS alleen op reservering. Tel.0033468390888 (Maximale lengte van kampeerwagen is 7m. Een aanhangwagen achter de camper is op ons terrein heel moeilijk)